+31 71 5310605 CONTACT

Winkelwagen0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product is toegevoegd aan je mandje

History in the making

Woensdagnacht gaan de Golden State Warriors van Stephen Curry geschiedenis schrijven. Nog nooit won een team 73 wedstrijden in een NBA seizoen. De Warriors zijn er slechts één overwinning vandaan.

De Chicago Bulls van ene meneer Michael Jordan had het record natuurlijk stevig in handen. Zijn Bulls wonnen met Scottie Pippen en Dennis Rodman 72 wedstrijden in een seizoen.

De Memphis Grizzlies hebben de ondankbare taak om als kanonnenvoer te dienen voor de ontketende Warriors. Is er een kans dat de Grizzlies deze wedstrijd gaan winnen? Kans altijd, maar de nederlaag van 119-69 op 2 november zal nog in het geheugen gegrift staan.

De Golden State Warriors met Curry, zijn natuurlijk de topfavoriet in het Westen en in de gehele NBA Play-offs. De tegenstander in de eerste ronde is de Utah Jazz of de Houston Rockets. Dat zijn geen gemakkelijke potjes, maar voor de NBA kampioen, die 73 overwinningen ‘under the belt’ hebben, moet dat geen probleem zijn.

Was je nog van plan om naar Californië te gaan voor het bijwonen van de wedstrijd? Neem je creditcard maar mee, want de zaal is stijf uitverkocht en de kaartjes gaan voor duizenden dollars op de zwarte markt.

Zou de NBA marketing machine het zo hebben gewild? De allerlaatste wedstrijd van het reguliere seizoen en het record voor het pakken?

Oh ja en ene meneer Kobe Bryant van de LA Lakers neemt woensdag ook afscheid…. Het lijkt wel een side-event.